• DGP Z DODATKIEM SPECJALNYM NA 100. ROCZNICĘ CUDU NAD WISŁĄ

13.08.2020 15:25

W piątek 14 sierpnia "Dziennik Gazeta Prawna" ukaże się z dodatkiem specjalnym „1920. Kulisy zwycięstwa”, upamiętniającym 100. rocznicę Cudu nad Wisłą.

• Z okazji Dnia Dziecka wyjątkowe wydanie „Dziennika Gazety Prawnej” przygotowane przez dzieci

29.05.2020 15:23

Poniedziałkowe wydanie „Dziennika Gazety Prawnej” będzie wyjątkowe, całkowicie przygotowane przez dzieci. Z okazji  Dnia Dziecka, wzorem poprzednich lat, łamy „Dziennika Gazety Prawnej” zostały oddane w ręce dzieci. Dzieci uczestniczyły w kolegium redakcyjnym, ustaliły zawartość gazety na 1 czerwca, napisały artykuły i zilustrowały całą gazetę, łącznie z logo DGP i reklamami. A wszystko odbyło się zdalnie ze względu na pandemię koronawirusa.

• Grupa INFOR PL nowym klientem UNIT4

04.03.2020 10:39

INFOR PL S.A., największy polski dostawca profesjonalnych informacji o tematyce prawno-gospodarczej, wydawca m.in. „Dziennika Gazety Prawnej”,  wybrał oprogramowanie marki TETA od UNIT4 Polska do obsługi spółek ze swojej grupy. Celem projektu jest ujednolicenie i digitalizacja procesów księgowych i kadrowych Grupy INFOR PL.