Strona główna > Biuro Prasowe > Komunikaty prasowe > INFOR OTRZYMAŁ CERTYFIKAT SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ ISO 9001

INFOR OTRZYMAŁ CERTYFIKAT SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ ISO 9001

03.04.2022 15:53

Jednostka Certyfikująca Noble Cert na podstawie przeprowadzonego audytu przyznała spółce INFOR PL S.A. certyfikat potwierdzający, iż wprowadzony w 2021 r. System Zarządzania Jakością spełnia wymagania normy  PN-EN ISO 9001:2015-10.

Certyfikat obejmuje obszar działalności związanej z organizacją szkoleń, konferencji, kongresów, debat, rankingów, gal, webinariów i wideoszkoleń.
Struktura systemu zarządzania objęła cztery obszary projektowe: projekty korporacyjne, szkolenia zamknięte, webinaria i wideoszkolenia oraz szkolenia otwarte w ramach Inforakademii.
Certyfikat został wydany 14 marca 2022 i ma ważność przez 3 lata.
„Usystematyzowanie procesów, zapewnienie ich powtarzalności i gwarancja jakości zwiększa wiarygodność oferowanych przez INFOR usług oraz wpływa na zaufanie naszych klientów. Posiadanie certyfikatu pozwoli Grupie INFOR jeszcze silniej konkurować z firmami z branży, szczególnie w działaniach związanych z przetargami” – mówi Marcin Krawczak, dyrektor sprzedaży INFOR PL S.A.
Dodatkowo – dzięki przystąpieniu  przez INFOR do Bazy Usług Rozwojowych przy PARP – klienci będą mogli skorzystać z dofinansowania przy zakupie naszych produktów szkoleniowych.