• Z okazji Dnia Dziecka wyjątkowe wydanie „Dziennika Gazety Prawnej”

30.05.2017 16:01

Jutrzejsze wydanie (1.06) „Dziennika Gazety Prawnej” będzie wyjątkowe, całkowicie przygotowane przez dzieci. Z okazji  Dnia Dziecka, wzorem dwóch poprzednich lat, łamy „Dziennika Gazety Prawnej” zostały oddane w ręce dzieci. Dzieci uczestniczyły w kolegium redakcyjnym, ustaliły zawartość gazety na 1 czerwca, napisały artykuły i zilustrowały całą gazetę, łącznie z logo DGP i reklamami.

• "Dziennik Gazeta Prawna" wręczy Perły Samorądu 2017

08.05.2017 15:58

W dniach 25-26 maja 2017 r. Dziennik Gazeta Prawna oraz Miasto Gdynia zorganizują ogólnopolski kongres Perły Samorządu, podczas którego nastąpi wręczenie wyróżnień w Rankingach Dziennika Gazety Prawnej: Perły Samorządu, Internetowa Perła Samorządu oraz Aktywizacja sportowa dzieci i młodzieży. Patronat honorowy nad wydarzeniem objęło Ministerstwo Rozwoju, natomiast patronat instytucjonalny - Związek Gmin Wiejskich RP, Związek Miast Polskich oraz Związek Powiatów Polskich.

• Wydanie specjalne "Dziennika Gazety Prawnej" na majówkę

25.04.2017 15:47

W piątek 28 kwietnia 2017 r. ukaże się specjalne wydanie na majówkę,  84 strony magazynu „Dziennika Gazety Prawnej”. Temat przewodni: Świat na opak. Jak zrozumieć rzeczywistość, w której reguły przestały obowiązywać.