• Bartek Godusławski z „Pulsu Biznesu” do „Dziennika Gazety Prawnej”

31.05.2017 16:04

Od 1 czerwca 2017 r. pracę w redakcji „Dziennika Gazety Prawnej” rozpoczyna Bartek Godusławski, dziennikarz piszący o finansach publicznych,  polityce pieniężnej i szeroko pojętej gospodarce. Dołączy do działu Ekonomia i Społeczeństwo.

• Z okazji Dnia Dziecka wyjątkowe wydanie „Dziennika Gazety Prawnej”

30.05.2017 16:01

Jutrzejsze wydanie (1.06) „Dziennika Gazety Prawnej” będzie wyjątkowe, całkowicie przygotowane przez dzieci. Z okazji  Dnia Dziecka, wzorem dwóch poprzednich lat, łamy „Dziennika Gazety Prawnej” zostały oddane w ręce dzieci. Dzieci uczestniczyły w kolegium redakcyjnym, ustaliły zawartość gazety na 1 czerwca, napisały artykuły i zilustrowały całą gazetę, łącznie z logo DGP i reklamami.

• "Dziennik Gazeta Prawna" wręczy Perły Samorądu 2017

08.05.2017 15:58

W dniach 25-26 maja 2017 r. Dziennik Gazeta Prawna oraz Miasto Gdynia zorganizują ogólnopolski kongres Perły Samorządu, podczas którego nastąpi wręczenie wyróżnień w Rankingach Dziennika Gazety Prawnej: Perły Samorządu, Internetowa Perła Samorządu oraz Aktywizacja sportowa dzieci i młodzieży. Patronat honorowy nad wydarzeniem objęło Ministerstwo Rozwoju, natomiast patronat instytucjonalny - Związek Gmin Wiejskich RP, Związek Miast Polskich oraz Związek Powiatów Polskich.