• "Dziennik Gazeta Prawna" pomaga zdać egzamin na prawo jazdy

04.11.2016 15:33

„Dziennik Gazeta Prawna” wzbogaci swoje wydanie dodatkami przydatnymi dla kierowców, zarówno przyszłych jak i tych, którzy już uczestniczą w ruchu na drodze. W poniedziałek 7 listopada „DGP” dołączy do części nakładu poradnik i płytę „Testy na prawo jazdy”,  we wtorek 8 listopada książkę „Kodeks drogowy. Zmiany w przepisach”, a w środę książkę „Skrzyżowania” opisującą trudne sytuacje na drodze.

• "Dziennik Gazeta Prawna" promuje polską przedsiębiorczość w akcji "Nie ma przyszłości bez przedsiębiorczości"

03.10.2016 15:44

Od dzisiaj (3.10) przez cały październik, pod hasłem „Nie ma przyszłości bez przedsiębiorczości”, trwać będzie czwarta edycja ogólnopolskiego miesiąca przedsiębiorcy – wydarzenia, w ramach którego redaktorzy „Dziennika Gazety Prawnej”, przedsiębiorcy i przedstawiciele rządu wspólnie podejmują działania na rzecz promowania i rozwoju przedsiębiorczości w Polsce.

• Dziennik Gazeta Prawna wręczy nagrody Wizjonerzy 2016

28.09.2016 15:29

W czwartek 29 września br., podczas trwającego w Sopocie Europejskiego Forum Nowych Idei, Dziennik Gazeta Prawna wręczy nagrody Wizjonerzy 2016 dla wyróżniających się postaci polskiego biznesu. W tym roku przypada jubileuszowa 5. edycja nagrody.